MoNAsHiANs' FotoPage
MoNAsH DuDEs
By: mohd akmal azahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
aida's birthday party

 
that's haizul
 
View all 176 photos...
eheheheh..here are the photos fr aida's birthday party...hope u guys enjoy em all...thanks for coming..the birthday girl really enjoyed last nite....

btw...there r some more pics at han's page..heres the link http://downsys.fotopages.com/


Saturday, 2-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
flatwarmingg

 
 
 
View all 70 photos...
guys..these are the pics i hv fr da flatwarming...enjoy the pics..luv yaaa


Sunday, 27-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambuya Di kala Hujan

teke aa sape kejar sape nih
senyap2 nak attack dot nih
jangan pijak kaki aku aa-kate kangaroo tuh
View all 30 photos...
setelah lame mendiamkan diri ni aku nak upload sket gambar2 mase kitorang gi gambuya park.....setelah setahun kat aussie nih...ni aa kalo pertame aku pegang kangaroo...tu pon cuak nak mampos....aku pon bukan nyer animal frenly pon... ...aku ingat kan aku sorang jek yg cuak...rupe2 nye dak2 lain pon due kali lime...tapi serius aa..menatang emu tuh kalo dengar suare die pon rase nak lari beb...haha...


Monday, 29-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Busan...

Rase cam dah lame lak tak upload gambar...hahaha...ni bukan hangat2 taik ayam...tapi banyak halangan beb....tambah2 lagik bile ade kat M'sia nih...internet connection sangat tidak mengizinkan...mati kutu lak nak upload gambar ape...tapi takpe...kalo mase mengizinkan..aku akan upload gambar2 best kat sini.....


Tuesday, 5-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sydney come.....Sydney go.....Edition: The Fellowship's Camera

Lambrock Lounge 2
Luna Park
Market 1
View all 55 photos...
Oleh kerane banyak sangat dah kamera yg boleh didapati di kedai2 berhampiran super market berdekatan dengan rumah anda jadi banyakla kamera2 yg diguna untuk mengambil gambar...jadi selepas mengarut tah ape bende nih sbg intro...sebenarnye aku nak upload gambar dari kamera orang lain jek mase kitorang gi sydney hari tuh....hehe


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net